Ne legyen gondja a bosszantó kavicsfelverődésekre!

Ne legyen gondja a bosszantó kavicsfelverődésekre!

Ne legyen gondja a bosszantó kavicsfelverődésekre!

Polírozás, Szerző: - 2017. október 17. 447

Ha valami igazán bosszúságot okozhat egy autósnak, az nem más, mint a kavicsfelverődés okozta repedések. Egy ilyen repedés gyakran megtévesztő lehet, hiszen első látásra csak egy kis sérülésnek tűnik a szélvédőn, de idővel könnyedén tovább terjedhet, míg nem tehetünk mást, mint kicseréltetjük az egész ablaküveget.

Ezért is fontos már egy kis repedéssel is rövid időn belül szakemberhez fordulni, hiszen idővel nem csak a kár, de költségek is tovább nőhetnek. A szélvédőjavítással nem csak gépjárművünk esztétikai értékét emelhetjük, hanem jelentősen növelhetjük a látási viszony színvonalát, így ez nem csak kényelmi, hanem biztonsági intézkedés is, hiszen bármilyen holttér, ami az ablakon keletkezik, rontja látásunkat és könnyedén balesethez vezethet.

Cégünk szélvédőjavítással foglalkozik, így ha hozzánk fordul, tapasztalt szakembereink kedvező áron és rövid időn belül elvégzik a szükséges javítási munkálatokat, így Önnek nem kell sokáig nélkülöznie autóját.

Ha Ön is tökéletes eredményt szeretne, bátran forduljon cégünk szakembereihez, akik elvégzik a szélvédőjavítással járó szükséges munkálatokat!


 
kavicsfelverődés javítás repedések repedés szélvédőjavítás
Polírozás

Csere vagy polírozás?

2017. október 17.

Az autók egymástól több szempontból is különböző fényszórói osztoznak azon tulajdonságukban, hogy bizonyos időközönként fényszóró polírozásra, esetleg cserére szorulnak, hiszen burkolatuk felülete ...