Fényszóró polírozási technikák

Fényszóró polírozási technikák

Fényszóró polírozási technikák

Polírozás, Szerző: - 2017. október 17. 702

fényszóró polírozás többféle technikával megvalósítható. A módszerek közös jellemzője, hogy a technológia alapja a régi lakkréteg polírozása a lámpabúra felületéről.


A régi lakkréteg eltávolítása korongokkal történik, majd ezután szintén korongos polírozás zajlik a lámpabúra felpolírozására, UV védelem még nincs. A technológiák közötti különbség az UV fény védelemre vezethető vissza.


A pasztás UV fény védelme alatt azt értjük, hogy a felpolírozás után a búrát UV pasztával átdörzsölik. Ettől a technológiától a lámpabúra fénye matt színű lesz és nem utolsó sorban stabil, a felverődő kövek nem tudják megrepeszteni a búrát. Fél évente célszerű újra lakkozni a felületet, hiszen a paszta kémiai rétegű. 
 

A kétkomponensű lakkozás során az anyag felkenés után megszárad és csillogó felületet kölcsönöz a búrának. Ebben az esetben a réteget sajnos nem védi a kőfelverődések ellen semmilyen réteg, csak a zsugorfólia.


Ha szeretné igénybe venni a fényszóró polírozást, esetleg hasznos szakmai tanácsra van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


 
polírozás fényszóró polírozás technikák UV Lakkozás
Polírozás

Xenon fényszóró helyett válassza inkább a polírozást!

2017. október 17.

Amikor idővel tompábbá válik az autó fényszórójának a fénye, sajnos sokan a rossz megoldást választják: erősebb fényű xenon izzót vásárolnak a lámpapolírozás helyett. Ön ne tegyen így!