Fényszóró polírozási technikák

Fényszóró polírozási technikák

Fényszóró polírozási technikák

Polírozás, Szerző: - 2017.10.17 21:51 1178

fényszóró polírozás többféle technikával megvalósítható. A módszerek közös jellemzője, hogy a technológia alapja a régi lakkréteg polírozása a lámpabúra felületéről.


A régi lakkréteg eltávolítása korongokkal történik, majd ezután szintén korongos polírozás zajlik a lámpabúra felpolírozására, UV védelem még nincs. A technológiák közötti különbség az UV fény védelemre vezethető vissza.


A pasztás UV fény védelme alatt azt értjük, hogy a felpolírozás után a búrát UV pasztával átdörzsölik. Ettől a technológiától a lámpabúra fénye matt színű lesz és nem utolsó sorban stabil, a felverődő kövek nem tudják megrepeszteni a búrát. Fél évente célszerű újra lakkozni a felületet, hiszen a paszta kémiai rétegű. 
 

A kétkomponensű lakkozás során az anyag felkenés után megszárad és csillogó felületet kölcsönöz a búrának. Ebben az esetben a réteget sajnos nem védi a kőfelverődések ellen semmilyen réteg, csak a zsugorfólia.


Ha szeretné igénybe venni a fényszóró polírozást, esetleg hasznos szakmai tanácsra van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


 
polírozás fényszóró polírozás technikák UV Lakkozás
Polírozás

A fényszóró polírozás menete

2017.10.17 22:12

Minél több napfény éri a fényszórót, annál jobban el fog színeződni az UV sugaraktól. Hatására az üveg szinte bomlani kezd, és elszíneződve barnás vagy szürkés árnyalat lesz a következmény...

Csere vagy polírozás?
2017.10.17 22:06
 

Pályázat