Fényszóró polírozási technikák

Fényszóró polírozási technikák

Fényszóró polírozási technikák

Polírozás, Szerző: - 2017. október 17. 351

fényszóró polírozás többféle technikával megvalósítható. A módszerek közös jellemzője, hogy a technológia alapja a régi lakkréteg polírozása a lámpabúra felületéről.


A régi lakkréteg eltávolítása korongokkal történik, majd ezután szintén korongos polírozás zajlik a lámpabúra felpolírozására, UV védelem még nincs. A technológiák közötti különbség az UV fény védelemre vezethető vissza.


A pasztás UV fény védelme alatt azt értjük, hogy a felpolírozás után a búrát UV pasztával átdörzsölik. Ettől a technológiától a lámpabúra fénye matt színű lesz és nem utolsó sorban stabil, a felverődő kövek nem tudják megrepeszteni a búrát. Fél évente célszerű újra lakkozni a felületet, hiszen a paszta kémiai rétegű. 
 

A kétkomponensű lakkozás során az anyag felkenés után megszárad és csillogó felületet kölcsönöz a búrának. Ebben az esetben a réteget sajnos nem védi a kőfelverődések ellen semmilyen réteg, csak a zsugorfólia.


Ha szeretné igénybe venni a fényszóró polírozást, esetleg hasznos szakmai tanácsra van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


 
polírozás fényszóró polírozás technikák UV Lakkozás
Polírozás

Csere vagy polírozás?

2017. október 17.

Az autók egymástól több szempontból is különböző fényszórói osztoznak azon tulajdonságukban, hogy bizonyos időközönként fényszóró polírozásra, esetleg cserére szorulnak, hiszen burkolatuk felülete ...

Csere vagy polírozás?
2017. október 17.