Hagyja a fényszóró polírozást a profikra!

Hagyja a fényszóró polírozást a profikra!

Hagyja a fényszóró polírozást a profikra!

Polírozás, Szerző: - 2017.10.17 21:59 937

Manapság egyre gyakoribb, hogy a fényszórók üvegbura helyett műanyagból készült burát kapnak. Ez nem feltétlenül rossz, viszont az biztos, hogy minél több idő telik el, ezek a burák annyival több sérülést szenvednek el, és karcolások keletkeznek rajtuk.


Megmarhatja a fényszórókat a jégoldó spray, vagy megsértheti a gépi mosó keféje, talán nem is gondolná, de autóvezetés közben keletkező menetszélben megtalálható porszemcsék is fejtenek ki koptató hatást, mindemellett számolnunk kell az UV sugárzás káros hatásával, hiába az UV védő bevonat.


Rengeteg házi praktikát lehet olvasni a különböző fórumokon, mindenféle „varázstrükkről” és „csodaszerről”, amivel egy csapásra rendbe hozhatjuk roncsolódott fényszóróinkat. Ám ahelyett, hogy időt pocsékolna ezekre a technikákra, és a különböző kétes eredményű módszerek kipróbálására, hozza el autóját műhelyünkbe, ahol szakszerűen oldjuk meg a problémát!


fényszóró polírozáshoz speciális eszközök és szerek szükségesek, ne pocsékolja feleslegesen a pénzét, mivel a fényszóró polírozást elég csak néhány évente elvégezni. Forduljon hozzánk bizalommal!
 


 
fényszóró fényszóró polírozás
Polírozás

Biztonságban éjszaka is: fényszóró polírozás

2017.10.17 22:01

Az autózás praktikus, tempós és időtakarékos megoldás, amivel könnyen kiválthatjuk a drága és sokszor zsúfolt tömegközlekedést. Az önállóságnak azonban ára van. Felelősséggel tartozunk utasainkért és

Csere vagy polírozás?
2017.10.17 22:06
 

Pályázat