Biztonságban éjszaka is: fényszóró polírozás

Biztonságban éjszaka is: fényszóró polírozás

Biztonságban éjszaka is: fényszóró polírozás

Polírozás, Szerző: - 2017.10.17 22:01 867

Az autózás praktikus, tempós és időtakarékos megoldás, amivel könnyen kiválthatjuk a drága és sokszor zsúfolt tömegközlekedést. Az önállóságnak azonban ára van. Felelősséggel tartozunk utasainkért és a többi közlekedőért is. A biztonságos autózásnak csak az egyik része a rutin és a szabályok betartása, a másik a karbantartott, jól felszerelt járművet foglalja magába.


Az Ön autója eleget tesz a biztonsági követelményeknek? A biztonságos autózás egyik sarkalatos pontja a láthatóság. A kifogástalan állapotú fényszórók és autólámpák gondoskodnak arról, hogy Ön rossz látási viszonyok és sötét éjszaka leple alatt is lásson és jól látható legyen.


Az autólámpa búrák sajátossága, hogy egy idő után besárgulnak, mattá válnak, és nem engedik át úgy a fényt, mint előtte. Az állapotukon anélkül is változtathat, hogy új darabokat vásárolna. Egy egyszerű fényszóró polírozással máris más színben látja majd az utakat!


Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk a fényszóró polírozást, mert mi garantáljuk, hogy olyan lesz a fényszóró állapota, mint újkorában!


 
fényszóró polírozás
Polírozás

Miért szükséges a fényszóró polírozása?

2017.10.17 22:04

Nem is gondolnánk, mekkora szükség van a fényszórók polírozására, hiszen a biztonságunkat kockáztatjuk vele. A tiszta, szépen ragyogó fényszórók jelentősen csökkentik a balesetek kockázatát...

Csere vagy polírozás?
2017.10.17 22:06
 

Pályázat