Miért szükséges a fényszóró polírozása?

Miért szükséges a fényszóró polírozása?

Miért szükséges a fényszóró polírozása?

Polírozás, Szerző: - 2017. október 17. 981

Nem is gondolnánk, mekkora szükség van a fényszórók polírozására, hiszen a biztonságunkat kockáztatjuk vele. A tiszta, szépen ragyogó fényszórók jelentősen csökkentik a balesetek kockázatát, hiszen javulnak a látási viszonyaink. Azonban nem csak nekünk jelent előnyt, ha autónk fényszórói megfelelően működnek, a többi autósnak is segítség, hiszen jobban látnak minket.

A szépen polírozott fényszórók a gépjárművünk értékét is növelik és autónk megjelenése is igényesebbé, szebbé válik. Az autó értékének növelése elsősorban eladás előtt jelent nagy előnyt, ám a fényszórók állapota a műszaki vizsgán is fontos szempont.

Különösen sokat segít a fényszóró rossz látási viszonyok között, így az éjszaka sötétjében, illetve szélsőséges időjárási viszonyokban is életet menthet, ezért kiemelt fontossággal bír, hogy gondoskodjunk optimális állapotáról.

Ellenőrizze rendszeresen autója fényszóróit, a fényszóró polírozást pedig bízza ránk! Kérdéseivel bátran vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel!


 
polírozott fényszórók fényszórók polírozására
Polírozás

Xenon fényszóró helyett válassza inkább a polírozást!

2017. október 17.

Amikor idővel tompábbá válik az autó fényszórójának a fénye, sajnos sokan a rossz megoldást választják: erősebb fényű xenon izzót vásárolnak a lámpapolírozás helyett. Ön ne tegyen így!

Csere vagy polírozás?
2017. október 17.