Miért szükséges a fényszóró polírozása?

Miért szükséges a fényszóró polírozása?

Miért szükséges a fényszóró polírozása?

Polírozás, Szerző: - 2017.10.17 22:04 1326

Nem is gondolnánk, mekkora szükség van a fényszórók polírozására, hiszen a biztonságunkat kockáztatjuk vele. A tiszta, szépen ragyogó fényszórók jelentősen csökkentik a balesetek kockázatát, hiszen javulnak a látási viszonyaink. Azonban nem csak nekünk jelent előnyt, ha autónk fényszórói megfelelően működnek, a többi autósnak is segítség, hiszen jobban látnak minket.

A szépen polírozott fényszórók a gépjárművünk értékét is növelik és autónk megjelenése is igényesebbé, szebbé válik. Az autó értékének növelése elsősorban eladás előtt jelent nagy előnyt, ám a fényszórók állapota a műszaki vizsgán is fontos szempont.

Különösen sokat segít a fényszóró rossz látási viszonyok között, így az éjszaka sötétjében, illetve szélsőséges időjárási viszonyokban is életet menthet, ezért kiemelt fontossággal bír, hogy gondoskodjunk optimális állapotáról.

Ellenőrizze rendszeresen autója fényszóróit, a fényszóró polírozást pedig bízza ránk! Kérdéseivel bátran vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel!


 
polírozott fényszórók fényszórók polírozására
Polírozás

Hagyja a fényszóró polírozást a profikra!

2017.10.17 21:59

Manapság egyre gyakoribb, hogy a fényszórók üvegbura helyett műanyagból készült burát kapnak. Ez nem feltétlenül rossz, viszont az biztos, hogy minél több idő telik el, ezek a burák annyival több sérü

Csere vagy polírozás?
2017.10.17 22:06
 

Pályázat