Csere vagy polírozás?

Csere vagy polírozás?

Csere vagy polírozás?

Polírozás, Szerző: - 2017. október 17. 188

Az autók egymástól több szempontból is különböző fényszórói osztoznak azon tulajdonságukban, hogy bizonyos időközönként fényszóró polírozásra, esetleg cserére szorulnak, hiszen burkolatuk felülete az idő múlásával az UV sugárzás hatására mattá válik.

A matt felületű fényszóró nem csupán esztétikai értékéből veszít, de hatására csökken a kijutó fénymennyiség mértéke is. A nem megfelelően beállított vagy az opálos fényszórók egy esetleges műszaki vizsgán is nem várt kellemetlenségeket okozhatnak az autó tulajdonosának.

Ha már szembe találtuk magunkat a mattá vált fényszóró problémájával, több megoldás közül is választhatunk. Vásárolhatunk új lámpákat, ám a rájuk költött pénz mellett ebben az esetben számolnunk kell a cserével járó munkadíjjal is, vagy választhatunk egy praktikusabb, emellett pedig költséghatékony megoldást, a fényszórók polírozását, melynek segítségével bontás és szerelés nélkül újíthatjuk fel a romlott minőségű szerkezetet.

 

Ha megbízható szakemberek segítségét szeretné kérni, vegye igénybe szolgáltatásinkat, mégpedig jutányos áron! Nézzen körül weblapunkon, tájékozódjon, és ha bármilyen kérdése van fényszóró polírozással kapcsolatban, bátran keressen minket elérhetőségeinken!


 
fényszóró polírozás polírozás fényszóró
Polírozás

Miért szükséges a fényszóró polírozása?

2017. október 17.

Nem is gondolnánk, mekkora szükség van a fényszórók polírozására, hiszen a biztonságunkat kockáztatjuk vele. A tiszta, szépen ragyogó fényszórók jelentősen csökkentik a balesetek kockázatát...