A fényszóró polírozás menete

A fényszóró polírozás menete

A fényszóró polírozás menete

Polírozás, Szerző: - 2017.10.17 22:12 2832

Minél több napfény éri a fényszórót, annál jobban el fog színeződni az UV sugaraktól. Hatására az üveg szinte bomlani kezd, és elszíneződve barnás vagy szürkés árnyalat lesz a következmény, nem is beszélve arról, hogy egyre gyengébb lesz a lámpa teljesítménye, fénye. Szerencsére ezt a problémát fényszóró polírozással meg lehet oldani, ezt néhány évente célszerű megismételni.

fényszóró polírozás első lépése a felület megtisztítása. Második lépésként a környező felületek letakarása, ez akár maszkolószalaggal is megvalósítható. Nagy mértékben roncsolódott felület esetén érdemes a vizes kézi csiszolást alkalmazni. Ha a karcálló felület, illetve lakkréteg felszakad, akkor a teljes felületről le kell csiszolni a bevonatot. Ha nedves szivaccsal megtisztítja a felületet, akkor a mélyebb sérülések is eldolgozhatóak lesznek.

Báránykorong segítségével kezdődhet a polírozás - a felületen dolgozza el a políranyagot a korong segítségével. Ezután vékony viaszt kenjen fel körkörös mozdulattal.

Ha úgy érzi, az Ön gépjárműjére is ráfér a fényszóró polírozás, forduljon hozzánk bizalommal!

 


 
fényszóró polírozás fényszóró polírozott fényszórók
Polírozás

Xenon fényszóró helyett válassza inkább a polírozást!

2017.10.17 21:55

Amikor idővel tompábbá válik az autó fényszórójának a fénye, sajnos sokan a rossz megoldást választják: erősebb fényű xenon izzót vásárolnak a lámpapolírozás helyett. Ön ne tegyen így!

Csere vagy polírozás?
2017.10.17 22:06
 

Pályázat