A szélvédő javításának módja

A szélvédő javításának módja

A szélvédő javításának módja

Szélvédő javítás, Szerző: - 2018.04.17 22:15 1707

szélvédőkár sajnos gyakori jelenség, sőt, egyre gyakoribb. Az utóbbi 10-15 évben tíz százalékkal vékonyabbak az autóüvegek, ugyanakkor húsz százalékkal nagyobb üvegfelületekkel rendelkezik egy autó, mint azelőtt. A felület növekedésével a terhelés is nőtt: autónk merevségének harminc százalékát adja a szélvédő, így jelentősen nagyobb sérülésveszélynek van kitéve.

Ne hanyagoljuk el a kisebb sérüléseket sem, javíttassuk meg, mielőtt még nagyobb bajt okoz! Ha már megtörtént a sérülés, a legfontosabb, hogy minél előbb keressünk fel egy szakembert, de addig is érdemes a repedést leragasztani, hogy megóvjuk a szennyeződésektől.

szélvédőjavítás a sérülés bemenetének kitakarításával kezdődik. Ezt általában gyémánttűvel vagy speciális fúróval végzik. Tisztítás után felhelyeznek egy konzolt a szélvédőre, a bemeneti nyílásra injektort illesztenek, amivel ragasztót préselnek be. Ha ez teljesen megszáradt, az üveg kap egy felületi kezelést és kész is a javítás.

szélvédő javítását biztonsági okokból sem jó halogatni, forduljon mielőbb hozzánk, valamint kérdéseivel keresse bátran munkatársainkat!


 
szélvédőjavítás szélvédőkár
 

Pályázat