Autóüvegek ellenőrzése és tisztítása

Autóüvegek ellenőrzése és tisztítása

Autóüvegek ellenőrzése és tisztítása

Szélvédő karbantartás, Szerző: - 2022.01.31 17:22 741

A szélvédők és egyéb üvegek tisztán tartása érdekében használjon ammóniamentes tisztítószereket és puha pamut vagy mikroszálas törülközőket, amelyek csíkozás nélkül távolítják el a szennyeződéseket és szennyeződéseket. Az ammónia alapú tisztítószerek károsíthatják a műszerfalat és a kárpitanyagokat, valamint az ablakfestő fóliákat is.

Íme néhány tipp, hogy mire kell figyelni az automatikus üvegellenőrzéskor:
 

  • Ellenőrizze, hogy az üvegen kívül-belül nincsenek-e repedések és repedések. Kisebb „csillag” vagy „távlati” sziklaforgácsok és apró repedések javíthatók. Bármilyen jelentős sérülés esetén a szélvédőt ki kell cserélni.
  • A szélvédőn idővel apró mikrogödrök halmozódnak fel, ahogy a levegőben lévő részecskék nagy sebességgel nekiütköznek az üvegnek. Ezek a gödrök rontják a látást, amikor közeledő fényszórók vagy felkelő/lenyugvó nap megvilágítják őket. Az ilyen szélvédő egyetlen praktikus megoldása a csere.
  • Vizsgálja meg az üveg széleit, és a karoszériához való rögzítést. Minden olyan probléma, amely befolyásolja az üveg tömítését a testhez, gyengítheti a szerkezeti integritást, és javításra szorulhat.
  • Győződjön meg arról, hogy az ablaktörlő gumi lapátjai puha, hajlékonyak és egyetlen mozdulattal tiszta vizet engednek az üvegből. A törékeny lapátok eltörhetnek, és egy fém törlőkar megkarcolhatja az üveget.

Ha kérdése van, forduljon szakértőinkhez:

Hívjon bátran: 0630 230 7000


 
autóüveg ellenörzés autóüveg javítás szélvédő ellenörzés
Szélvédő karbantartás

Íme 1 tuti módszer a páramentesítéshez

2018.11.25 16:49

Bár keveseknek jut eszébe páramentesíteni, ráadásul az üvegen eldolgozni is fáradtságos munka, valójában az egyik leghatékonyabb eszköz ez a módszer...

 

Pályázat