Mobil üvegcsere

Azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem tudják megoldani, hogy műhelyünkbe elhozzák autóikat.  Így otthonában, munkahelyén vagy telephelyén kicseréljük sérült üvegét, míg Ön lakásában pihenhet, vagy akadálytalanul végezheti teendőit!

Ezzel időt és energiát takarítunk meg Önnek, majd élvezheti új szélvédőjét! 

Fuvarozó cégek esetén, előzetes időpont egyeztetéssel vállaljuk tehergépkocsik és munkagépek szélvédőcseréjét telephelyen, munkaterületen, nyitvatartási időn kívül is.

 

Törött szélvédő? Hívjon, és mi segítünk!

 

Egyre többen panaszkodnak arra, hogy autóvezetés közben a kisebb kavicsok is nyomot hagynak szélvédőjükön. A keletkezett repedés rontja a látási viszonyokat, ezáltal a közlekedés balesetveszélyessé válik. Fontos, hogy minél előbb megszüntessük ezt az állapotot, mivel a legfontosabb a gépjárműt használók testi épsége.

 

E gondolatból kiindulva, a probléma gyors orvoslása érdekében vettük fel tevékenységeink közé a mobil szélvédő cserét. Hívás esetén a műhelyünkben dolgozók azon nyomban felkeresik Önt, és kijavítják a kavicsfelverődés okozta kárt. A szélvédőcseréhez szükséges korszerű felszereléssel, a magas színvonalú munkavégzést előtérbe helyezve végezzük munkánkat, telephelyre, garázshoz, akár otthonához is hívhat bennünket, szakembereink számára semmilyen körülmény nem jelent akadályt!

 

mobil szélvédő csere egy gyors szolgáltatás, mely időt és energiát spórol Önnek. Hívjon minket, ha Önnek is fontos biztonsága, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

 

 

 

 

 

 

 

Önhöz igazodunk!

A biztonságos autózás nagy kihívást jelent minden autó tulajdonos számára. Egyszerre több dologra is állandóan oda kell figyelni ahhoz, hogy képesek legyünk fenntartani azokat az ideális körülményeket, melyekkel hatékonyan meg tudjuk óvni a saját, és utasaink épségét.

A szabályokat követő, körültekintő vezetési stílus csak fél siker, hiszen hiába vezetünk óvatosan, ha az autó állapota nem kifogástalan, és magában hordozza a baleset lehetőségét. Különösen így van ez a látási viszonyok tekintetében!

A karbantartási munkálatokat sokan halogatják, vagy azért mert nem veszik komolyan, vagy azért mert nincs rá idejük. Mi azt szeretnénk, ha minden autós számára minél előbb elérhető lenne a szélvédő javítás lehetősége, ezért is hoztuk létre mobil szélvédőcsere szolgáltatásunkat. A kavicsfelverődés, jégeső vagy kisebb balesetek okozta repedések, karcolások akadályozzák a sofőrt a zavartalan vezetésben, így az autóüveg javítása minél előbb ajánlott.

 

Nincs ideje elhozni autóját a műhelybe? Erre jó a mobil szélvédő csere! Mi kérésre házhoz megyünk! A részletekről tájékozódjon megadott elérhetőségeinken, ha a szélvédőjavítás, vagy autója üvegének cseréje aktuális!

 


Pályázat